2021-11-27
Gemensamt lag Sponsring

Annorlunda sponsring över gränsen

  • november 10, 2021
  • 2 min read
Annorlunda sponsring över gränsen
annorlunda sponsring over gransen

Ett elektronikföretag står bakom sponsringen av ett lag med både norska och svenska skidåkare.

”Som en av Nordens ledande aktörer har vi alltid tänkt över landsgränserna och därför känns det så naturligt att stötta en den här unika svensk-norska satsningen,” säger Christian Dahlborg marknadschef på Elon. ”Att se de två ländernas åkare sida vid sida på det här sättet är inte bara något nytt, det är också härligt inspirerande.”

Med Team Elon är förhoppningen att dessa unga lovande åkare i Sverige och Norge ska få bättre förutsättningar att utvecklas i sin åkning. Satsningen är ett långsiktigt engagemang som ska präglas av både framåtanda och nytänkande.

”Vi tar vår längdåkning på allvar i både Sverige och Norge och även om vi även framöver kommer kriga om medaljerna visar det här partnerskapet att vi trots allt är som systrar och bröder utanför banan,” säger Ulf Morten Aune. ”Långsiktigheten och engagemanget hos Elon gör företaget till en drömpartner för oss”.

Bland de sportsliga målsättningarna för Team Elon finns bland annat önskan att någon av åkarna i Team Elon ska ta medalj i VM i Trondheim år 2025. Men målet är även att samarbetet ska leda till mer än medaljer och även inspirera barn och ungdomar att söka sig till längdskidsporten.

”Med butiker från norr till söder i hela Norden är vi vana vid att stötta lokala initiativ som främjar rörelse och hälsa hos våra unga,” säger Christian Dahlborg på Elon. ”Med det här samarbetet gör vi inte bara det på ett nationellt plan, vi gör det också över landsgränserna med hopp om både guld och ökad rörelseglädje hos människor i vardagen.”

Läs mer

About Author

admin