2021-11-27
OS-kläder SOK Sponsring UNIQLO

Det här ska vara vinnarkläderna

  • november 11, 2021
  • 2 min read
Det här ska vara vinnarkläderna
det har ska vara vinnarkladerna

Stiliga OS-atleter. Så här ser tävlingskläderna för puckelpist, alpint och snowboard i Peking 2022 och träningskläder. Foto: Uniqlo

– Jag var djupt imponerad av prestationerna av de svenska idrottarna som bar UNIQLO i Tokyo i somras, och jag är glad att vi kan stödja svenska idrottare genom att leverera LifeWear vid spelen i Peking 2022. UNIQLO utvecklade kollektionen genom att lära sig mycket om och inspireras av svensk kultur, vilken värdesätter vacker och enkel design och en modern livsstil, samt skickligheten vintersportlandets idrottare besittersäger Tadashi Yanai, styrelseordförande, verkställande direktör och koncernchef för Fast Retailing.

– Vi kommer fortsätta att samarbeta med Sveriges idrottare i strävan att bidra till sociala framsteg genom sport och kläder 

– UNIQLO:s kläder hjälpte våra olympier prestera sitt bästa och nå sina mål vid OS i Tokyo i somras. Inför vinter-OS fokuserade vi på de speciella klimatförhållandena som kommer råda och betonade idrottarnas och tränarnas behov. Tillsammans har vi skapat en fantastisk kollektion för OS i Peking 2022.

– Jag ser fram emot att följa de svenska olympierna i UNIQLO-kollektionen i OS-byn, på tävlingsarenorna och på prispallarna.

– Tillsammans med UNIQLO kommer vi fortsätta att arbeta för en ljusare framtid genom kraften i kombinationen av sport och kläder, säger SOK:s verksamhetschef Peter Reinebo.

Läs mer

About Author

admin