2022-01-24
Eget möte med idolen innebandyspelare Lyssna och lär Sponsring

Fansen fick möta sina idoler

  • december 1, 2021
  • 2 min read
Fansen fick möta sina idoler
fansen fick mota sina idoler

12-årige Alvin Nilsson, som fick träffa sin idol Ellen Rasmussen, Malmöspelare och landslagsforward.

2-årige Alvin fick träffa Malmöspelaren Ellen Rasmussen och 19-åriga Lou Thestrup mötte idolen Alexander Galante Carlström från IBF Falun.

-Jag kommer att minnas den här dagen länge. Mycket inspirerande. det kommer att kännas mycket bättre i nästa match när jag vet att jag träffat en av världens bästa spelare”, säger 12-årige Alvin Nilsson, som fick träffa sin idol Ellen, Rasmussen, Malmöspelare och landslagsforward.

 

Ellen kontrade med: ”Det är kul för mig att träffa yngre spelare, jag lär mig av dem”.

 

Förutom Alvin Nilsson som mötte Ellen Rasmussen, fick 19-åriga Lou Thestrup en egen stund med idolen Alexander Galante Carlström, från IBF Falun och erfaren landslagsspelare.

 

”Det här är otroligt viktigt. Man har fans som tycker om en, och nu får man en chans att lära känna dem lite,en upplevelse och kul. Lou är  en duktig tjej som har mig som idol, det värmer i hjärtat”, säger Alexander Galante Carlström.

 

”Detta blir ett minne för livet”, tyckte Lou Thestrup.

 

Allentes  Sverigechef, Victor Liljeroth, medgav att han kände sig stolt över ett udda sponsorevent

 

– Mycket lyckat, det här blev jättebra

 

Läs mer

About Author

admin