raggsockor gav strike

Flest strike gav vinnaren känslan av att vara ett med naturen i svenska raggsockor

I helgen gick vår stora turnering av stapeln och vilken turnering det blev! Grymma prestationer, fullt med publik och kvalitén på prisbordet var utöver det vanliga.

Ingen mindre än Öjbro Vantfabrik kliver in och fyller prisbordet till bredden med produkter som turneringens alla deltagare fightades om. Varför är vi så stolta över att Öjbro var med på detta evenemang, låt oss förklara storheten med deras produkter.

Letar du efter ett sätt att hålla dig varm och mysig under de kallare månaderna, då behöver du inte leta längre än till just Öjbro Vantfabrik som har de bästa raggsockorna. Deras stickade plagg är tillverkade av den finaste ullen och är utformade med enkla men intrikata mönster som ger ett extra lager av stil och värme. Med sina miljövänliga material finns det inget bättre sätt att känna sig ett med naturen än att ta på sig ett par av dessa raggsockor.

Oavsett om du föredrar enfärgade eller intrikata mönster finns det något för alla i kollektionen av stickade raggsockor. Från klassiska ränder till moderna geometriska mönster, dessa stickade plagg har tidlösa mönster som är perfekta för alla tillfällen – från en kylig dag utomhus till en mysig kväll hemma, ihoprullad framför brasan eller bakandes i köket efter en heldag i bowlinghallen hos oss.

Alla som deltog i turneringen fick ta del av produkter från Öjbro. Den generositeten byggde vårt prisbord upp över det vanliga. Och vi som många andra idag förespråkar miljövänliga alternativ precis som Öjbro.

De är nämligen tillverkade med miljövänliga metoder i åtanke. Ullen som används är 100 % ekologisk och fri från starka kemikalier eller färgämnen som kan skada både din hud och miljön. Genom att köpa produkter från Raggsockor kan du känna dig nöjd med att veta att ditt köp inte bara var snällare mot din plånbok utan också mot naturen i lever i! 

Svenska raggsockor från Öjbro erbjuder den perfekta kombinationen av värme, komfort, stil och hållbarhet. Oavsett om du letar efter enfärgade färger eller intrikata mönster, om du vill ha något mer traditionellt eller något mer modernt, om du vill ha något mysigt nog för äventyr utomhus eller bara hålla dig varm inomhus – du kan vara säker på att det finns något från den här kollektionen som passar dina behov perfekt! Så vad väntar du på? Beställ dina egna eller träna och anmäl dig till vår nästa turnering redan nu!