Nu öppnar vi för företagsevent och aktiviteter

Alvsjö Hook öppnar för företagsevent och aktiviteter

Vi får ofta frågan om vi inte kan hjälpa till att arrangera aktiviteter för företag och personal? Detta har vi tidigare gjort på förfrågan, men har bestämt oss för att öppna upp det här för alla som önskar ha ett event hos oss via hemsidan.

Varför anordna företagsevent för din personal?

Att bjuda in till en företagsaktivitet är ett effektivt sätt att bygga starka relationer mellan medarbetare och stärka sammanhållningen i arbetsgruppen. En av de mest populära och roliga aktiviteterna som företag kan välja är bowling. I princip kan alla spela bowling oavsett bakgrund och fysiska förutsättningar. Fokus är att ha roligt!

Bowling är en sport som passar alla åldrar och färdighetsnivåer, vilket gör det till ett idealiskt val för ett företagsevenemang. Oavsett om dina anställda är erfarna bowlare eller helt nya på banan, kan alla ha kul tillsammans.

Varför välja bowling?

  • Team building – Bowling kräver teamwork och samarbete för att nå framgång. Detta gör det till en perfekt aktivitet för att bygga starkare relationer och förbättra samarbetet mellan medarbetarna.
  • Stressfri miljö – Bowling är avslappnande och underhållande. Det ger en chans för dina anställda att koppla av från arbete och ha roligt tillsammans.
  • Kreativitet – Bowlingbanorna kan anpassas för att matcha ditt företags branding eller tema. Du kan också lägga till roliga spel som trivia eller priser för de högsta poängen.
  • Mat och dryck – Vi har en bar och serverar mat. Detta gör det enkelt för er att få mat och dryck under evenemanget, vilket sparar tid och pengar.
  • Alla kan delta – Bowling är en aktivitet som alla kan delta i, oavsett ålder eller fysisk förmåga. Detta gör det till ett inkluderande och positivt event för alla.

Bowling en kul och lättillgänglig aktivitet som passar perfekt för företagsevenemang. Det ger en möjlighet för medarbetare att koppla av och ha kul tillsammans, vilket kan leda till starkare relationer och förbättrad sammanhållning i arbetsgruppen.

Mat och dryck

Vi serverar öl och vin. En klassisk kombination med bowling. Ett urval av olika ölsorter och viner kan tillgodose olika smaker och önskemål.

För de som inte dricker alkohol finns där läsk, kolsyrat vatten samt vanligt vatten.

Vi kan tillhandahålla popcorn, chips, nötter och liknande.

Pizza är enkel mat som är perfekt för att servera vid en bowlingaktivitet. Det kan också vara kul att ha en ”Pizza Challenge” där deltagarna kan välja och skapa sina egna unika pizzor. Hamburgare, planka och en hel meny av klassisk husmanskost.

Har ni några speciella önskemål, allergier eller annat vi behöver tillgodose? Maila oss så skickar vi er evenemangsmenyn.

Sagt om oss

Vi hade nyligen nöjet att besöka Älvsjö Hook för ett företagsevent och det var verkligen en fantastisk upplevelse! Bowlinghallen var mycket välkomnande och erbjöd en imponerande uppsättning av banor och roliga aktiviteter för våra anställda. Personalen var mycket hjälpsam och professionell vilket gjorde att allt flöt smidigt från början till slut.

Maggan, HR på Ad Bildelar

För mer detaljer eller information, maila eller ring så återkommer vi med en fullständigt beskrivning.